Over Casacroatia.nl

Van harte welkom bij CasaCroatia.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Kroatië. CasaCroatia.nl werkt samen met verschillende touroperators om u het beste aanbod te kunnen bieden. U sluit de overeenkomst direct met de desbetreffende touroperator af. CasaCroatia.nl treed enkel op als bemiddelaar.

Welke meerwaarde bieden wij?

CasaCroatia.nl is dé Kroatië specialist voor een vakantie in Istrië, Dalmatië of in de regio Kvarner. Wij zijn gespecialiseerd in vakantiehuizen aan zee, met zwembad of luxe. Het zoekscherm is zo ingericht dat het makkelijk zoeken is naar een passende vakantiewoning.


Onze service is gratis: u betaalt nooit extra kosten

De touroperators met wie wij samenwerken betalen ons een commissie per boeking. Dat is voor touroperators een goedkopere en effectievere oplossing dan adverteren via bijvoorbeeld dure Google Ads reclames. Derhalve betaalt u als klant nooit extra aan ons of meer als bij de betreffende touroperator.Persoonlijke benadering

Wilt u regelmatig persoonlijke aanbiedingen ontvangen via e-mail? Casacroatia.nl stuurt regelmatig haar vaste klanten leuke vakantie-ideeën, last-minute aanbiedingen en geschikte vakantiehuizen. U kunt zich meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief!


Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen zijn te vinden op onze FAQ-pagina. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen via info@casacroatia.nl.


Word lid van onze social media pagina’s

Laat ons uw favoriete vakantiefoto's zien, krijg tips van andere vakantiegangers of stel online vragen. In onze Kroatië-groep op Facebook draait het allemaal om Kroatië, vakanties en vrije tijd.


Het bedrijf

AJ Holiday Rentals (VOF)
737 166 26
NL 859 638 807 B01
info@casacroatia.nl
+31 (0)6 29 47 19 04
Woudbes 31, 2318AX Leiden, Nederland
Casacroatia.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.